Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» пропонує підготувати авто до весни

Опубліковано:

Водії по-різному розуміють підготовку автомобіля до нового сезону. Для когось усе зводиться до мінімуму: заміни зимових шин на літні. Офіційний сервісний центр Toyota в Закарпатті, радить ретельно підійти до підготовки автомобіля до нових дорожніх умов. Тому Тойота Сервіс Ужгород “Карат Мотор” запрошує автомобілістів на діагностику ходової та гальмівної систем за спеціальною ціною.

Діагностичні роботи

На офіційному сервісі Toyota регламентні роботи з діагностики ходової частини вашої Toyota проводяться у декілька етапів. На першому етапі здійснюються діагностичні роботи з виявлення несправностей підвіски, візуальний огляд елементів та складових ходової. Ще один важливий етап – це перевірка ефективності роботи амортизаторів. Другий етап: перевірка гальмівної системи та стоянкового гальма. Після отриманих результатів, ви зможете прийняти рішення по ремонту свого автомобіля.

Ми рекомендуємо звернутись на офіційний сервіс Toyota у випадку якщо ви виявили:

– Сторонні шуми під днищем автомобіля;
– Розкачування авто, клювання носом при гальмуванні;
– Сильне зношування коліс;
– Вібрація керма під час руху по не рівній дорозі;
– Погане реагування коліс на повороти керма;
– Відхід автомобіля з траєкторії руху.

Якісна та професійна діагностика ходової частини автомобіля за адресою: м. Ужгород, вул. Урожайна 44 – це гарантія безпеки та вашого комфорту. Для того щоб записатись на діагностику та скористатись спеціальною пропозицією  – заповніть коротку форму на офіційному сайті:

www.toyota.uz.ua

Або телефонуйте за номером:

+38 (099) 773 44 47

За додатковою інформацією щодо регламенту робіт, включно з цінами на послуги та запчастини, звертайтеся, будь ласка, до офіційного сервісу Toyota в Закарпатті.

Офіційні сторінки Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”:
www.toyota.uz.ua
@ToyotaUzh – Facebook
@toyotauzhgorod – Instagram

Про Захід