Сусідська бійка у Приборжавському: молодик побив 70-річного діда

Опубліковано:

 

22-річний молодик застосував кастет, вирішуючи спірне питання з сусідами, інформує  Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В неділю, 9 грудня, до поліції надійшло повідомлення про бійку у селі Приборжавське, що на Іршавщині. На місце події прибула поліція, яка встановила, що між сусідами виникла суперечка. 

Сварка на містку переросла у бійку, під час якої 22-річний мешканець села Приборжавське витягнув із кишені металевий предмет, зовні схожий на кастет і спричинив ним тілесні ушкодження своїм сусідам: 71-річному чоловікові та його 39-річному синові.  

За фактом хуліганства зі застосуванням зброї, у поліції розпочали слідство. Наразі вже відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї), де передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Як прокоментував начальник Іршавського відділення поліції майор Василь Негря: “Правопорушника затримано у порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу”.

                                   

Про Захід