В області вручили 14 посвідчень громадських лісових інспекторів

Опубліковано:

Сьогодні, 19 липня, народний депутат України Робер Горват та начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга офіційно вручили 14 посвідчень громадських лісових інспекторів.

“Я хочу подякувати Вам за бажання підтримувати правопорядок у лісі та прагнення кращого майбутнього для наших нащадків. Хочу запевнити, що кожен із Вас може розраховувати на мою підтримку”, – звернувся Роберт Іванович до громадських інспекторів.

У своєму вітальному слові головний лісівник Закарпаття Валерій Мурга запевнив, що кожен з представників громади завжди може розраховувати на його підтримку і він від усіх лісівників Закарпаття так само розраховує на підтримку громадських інспекторів, оскільки вони – одна команда і готові відстоювати чітку позицію по збереженню лісів Закарпатської області.

Валерій Іванович підкреслив, що “громадська варта” – це допомога лісівникам у забезпеченні порядку в державному лісовому фонді, оскільки громадські інспектори прийматимуть участь у патрулюванні спільно з державною лісовою охороною згідно чинного законодавства України. Зокрема, щодо боротьби з “чорними лісорубами” та браконьєрами.

“У нас сьогодні важлива подія. Після кількох місяців активної роботи сьогодні ми вручили перші 14 посвідчень представникам громади, які тепер офіційно зможуть патрулювати лісовими угіддями. Я вас із цим вітаю. У вас є унікальна можливість стати захисниками наших лісів і надалі задавати тон небайдужим громадянам по свій Україні. Я усім щиро бажаю успіхів”, – зазначив Валерій Мурга.
Наразі “Громадські лісові інспектора” працюють на громадських засадах.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід