Свято Миколая вихованцям Часлівецької школи-інтернату подарували рятувальники

Опубліковано:

19 грудня за багаторічною традицією в день Святого Миколая Чудотворця закарпатські рятувальники із подарунками та вітаннями завітали до вихованців у підшефну Часлівську спеціалізовану школу-інтернат для дітей-сиріт, що в Ужгородському районі.

Від імені Управління ДСНС України у Закарпатській області, начальник відділу персоналу Олександр Беcпалько вручив усім 82 вихованцям смачні солодощі  та побажав дітлахам рости здоровими та щасливими на радість батькам та вихователям.

"Заходи, пов'язані з наданням допомоги дитячим будинкам, – справа благородна та дуже необхідна. Дорослим треба особливо дбати про дітей із соціально-незахищених родин, з обмеженими фізичними можливостями й позбавлених батьківського піклування та робити так, аби діточки частіше відчували щиру радість від подарунків та свят і були щасливими", – зауважив Олександр Беcпалько.

У свою чергу, директор спеціалізованого навчального закладу Михайло Михайлочко від імені усього педагогічного колективу подякував рятувальникам за те, що вони не забувають про їхніх вихованців та постійно допомагають і підтримують їх.

Приємно зазначити, що вихованці школи-інтернат вразили гостей своєю любов'ю, ввічливістю, пошаною та дисциплінованістю. А на знак вдячності діточки влаштували для гостей святковий концерт із вшанування Святого Миколая.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід