В Ужгороді презентували новий Toyota Land Cruiser 200 (Фото)

Опубліковано:

Цими вихідними в Ужгороді відбулася презентація нового позашляховика Toyota Land Cruiser 200. Гостям закритої міні-презентації було представлено автомобіль в комплектації  Premium.

Вишукана атмосфера заходу відповідала високому рівню престижності автомобіля Land Cruiser 200.  Зокрема родзинками вечора стали спеціально запрошена зі Львова сомельє, а також виступ чарівної оперної співачки Мар'яни Боднар під акомпанемент відомої закарпатської піаністки Анжеліки Фукс.

Завдяки глибоким оновленням, автомобіль з першої секунди зачарував гостей свята. Майже всі були в захваті від цілковито по-новому оформленого зовнішнього вигляду та розкішного інтер'єру новинки.

Про інші деталі, які були змінені в новій версії легендарного позашляховика гостям розповів керівник відділу продажів Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” Василь Пилипчинець. Зокрема, презентуючий відмітив, що оновлення стосуються не тільки інтер'єру та екстер'єру, але й інших важливих характеристик автомобіля, таких як двигун, систем безпеки, моніторингу дорожнього руху і т.д.

Дізнатися більше про новий Land Cruiser 200 ви можете за цим посиланням. http://www.toyota.uz.ua/new-cars/lc200

Або за наступними контактами:

Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”

м. Ужгород, вул. Собранецька, 124

Тел.: 095 926 30 00

Про Захід