Міський голова Ужгорода каже, що це він ініціював розпродаж комунальної нерухомості (Відео)

Опубліковано:





 Як повідомляв Про Захід, в Ужгородській міськраді надумали розпродати одразу 90 об'єктів комунальної нерухомості. Серед нерухомості є і приміщення, де працює відділення Закарпатської обласної стоматологічної поліклініки.

“Ініціатор я. Щоб об'єкти, які зараз стоять, і порожні, і які в оренді, щоб ми за них отримали у бюджет гроші, – сказав у коментарі журналістам Віктор Погорєлов. – Можливо, для майбутньої влади, тому що цей процес буде тривати дуже довго. Ви самі розумієте, що процес аукціонний може тривати 6-10 місяців. Може половину з цих об'єктів ніхто і не купить. Ми перелік оголосимо, на сесії приймемо, і кожен об'єкт буде вивчатися”.

Віктор Погорєлов додав, що не обіцяв громадським активістам не відчужувати комунальне майно до кінця цієї депутатської каденції.

Про можливе відчуження приміщення стоматологічної поліклініки і виселення медиків нічого конкретного не відповів, лише зазначив – усе вирішуватимуть депутати після обговорень.

Детальніше – у прямій мові на відео.

Як відомо, депутати цієї каденції дозволили приватизувати приміщення трьох комунальних аптек; приміщення стоматологічної поліклініки на Минайській 23а. Найбільшим скандалом відзначилася приватизація архітектурної візитівки Ужгорода – історичного комплексу “Корона”.

Про Захід


Про Захід