Обласній стоматологічній поліклініці сказали або купити приміщення, або забиратися з нього

Опубліковано:





Одразу 90 об'єктів комунальної нерухомості – стільки запланували розпродати в Ужгородській міськраді.

Відтак у департаменті міського господарства на чолі із Олександром Костенчуком підготували відповідний проект рішення.

Якщо депутати приймуть це рішення, 90 різних об'єктів нерухомості, у тому числі і в центрі міста, підуть на продаж.

Серед об'єктів, які хочуть продати – і приміщення Закарпатської обласної стоматологічної поліклініки, яке знаходиться біля автовокзалу – на вул. Залізничній, 4.

Як стало відомо кореспонденту Про Захід, днями медики уже отримали листа від в.о. директора департаменту Олександра Костенчука із попередженням – міська рада, як власник приміщення, планує включити об'єкт до списку на продаж.

У листі Костенчук нагадує, що стоматполіклініка, як орендар, має переважне право викупу, тому запропонував медикам оформляти документи, аби приміщення продати саме їм. А якщо вони цього не зроблять, то стоматологічні кабінети підуть на продаж з молотка.

Як відомо, у 2013 році міська влада на чолі із Віктором Погорєловим виселила лікарів обласної стоматологічної поліклініки із чехословацької будівлі на вул. Минайській, 23 а. Згодом з'ясувалося, що це зроблено для облаштування у будівлі приватної стоматполіклініки, засновниками якої є родини тодішніх можновладців – голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, начальника Вінницького УМВС Віктора Русина, проректора УжНУ Юрія Перести.

Детальніше про цю оборудку ТУТ та ТУТ  

У 2013 році міські депутати на чолі із Віктором Погорєловим дозволили розпродати приміщення трьох комунальних аптек за заниженою ціною. За каденції міського голови Сергія Ратушняка сумнівним способом з дозволу депутатів було продано муніципальне приміщення історичної аптеки №1. Детальніше про ці оборудки – ТУТ 

Про Захід


Про Захід