В Ужгороді провели Ярмарок кар’єри (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні, 20-го квітня, в Ужгороді в міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок кар'єри, де цього разу були представлені не тільки вакансії в провідних компаніях області, але й пропозиції від навчальних закладів області, зокрема, УжНУ. На початку з вступним словом виступили представники Ужгородської міської ради та керівництво центру зайнятості, а також міські депутати.

На двох поверхах Центру зайнятості розташувалися презентаційні стенди із пропозиціями роботи та навчання від різних закарпатських компаній та навчальних закладів, де одразу ж можна було дізнатися, які вакансії та на яких умовах пропонує підприємство, або дізнатися про умови навчання у навчальних закладах. Зокрема були представлені позиції від заводів “Джейбіл” та “Ядзакі”, Ужгородського торгово-економічного коледжу та УжнУ, Укрпошти, супермаркетів “Велмарт” та “Вопак”, ГУ Національної поліції Закарпатської області, Збройні сили України та багато іншого.

Як повідомили у центрі зайнятості впродовж січня-березня 2017-го року скористалися послугами Ужгородського міського центру зайнятості 1746 осіб. При чому більша частина – це жінки. Наразі на обліку є 453 безробітних.

“Про Захід”

Про Захід