Ужгородці можуть отримати кошти на покращення своїх прибудинкових територій

Опубліковано:

Про таку можливість оголосили у Фонді Андрія Півня. На сторінці фонду у ФБ стартував конкурс на кращу прибудинкову територію ” Ужгород – місто краси”.

“Ми можемо побачити безліч чудових прикладів ініціативності мешканців Ужгороду. Вони поруч, достатньо пройтися районами нашого міста, його двориками. Квіти, дерева, часом, навіть цілі тематичні композиції. Ця краса – справа рук ужгородців. І ми хочемо, аби ці творіння побачили усі, надихнулися прикладом, перейняли ініціативу” – кажуть у фонді.

Засновник фонду, відомий ужгородський підприємець та меценат Півень Андрій захоплюється містянами, які своїми силами дбають про місто:

“Приємно, що багатьом ужгородцям не байдуже своє місто, свій двір, чи під’їзд. Вони, не чекаючи, що хтось прийде та насадить квітів, полагодить лавку біля під’їзду, дбають про свої двори й подвір’я самотужки. Респект!”

Відтак, ужгородцям пропонують позмагатися за найкращу прибудинкову територію та сертифікат у будівельний гіпермаркет для її вдосконалення. З деталями й умовами конкурсу можна ознайомитися на сторінці Фонду Андрія Півня у ФБ.

Про Захід