Як в Івано-Франківську “атошники” провчили наглого маршрутника

Опубліковано:

В Івано-Франківську бійці АТО змусили водія маршрутки вибачатися перед матір'ю загиблого воїна і всіма учасниками війни на Сході України.

Водій 35 маршруту відмовився надавати послуги перевезення жінці з посвідченням про те, що її син – учасник АТО. Після цього жінка заплатила 4 грн. за проїзд і водій почав по-хамськи поводитися по відношенню до цієї жінки… Говорячи про те, що її син не за нього воює, не за Україну тощо.. Після цього жінка попросила відкрити їй двері, тому що вона погано себе почуває через хамське ставлення водія до неї, повідомляє “Експрес”.

Однак наступного дня Івано-франківські воїни АТО знайшли цього маршрутника і змусили його вибачитися. “Прошу знайомитися – це Сергій Федик – “Грабер року”, за версією учасників АТО. Щодо інциденту, який стався вчора на маршруті 35: водій на камеру вибачився, звільнили водія, автобус зняли з маршруту і зобов'язали перевізника зробити капремонт і виплатити 5000 гривень компенсації постраждалій” , – розповів голова ГО “Обласний союз учасників АТО” Андрій Долик.
 

Про Захід