Компанія Санофі оголосила про початок конкурсу наукових досліджень в сфері медицини

Опубліковано:

Сьогодні Санофі в Україні, провідна компанія у сфері охорони здоров'я, оголосила про початок конкурсу “Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині”, який вперше проводиться в Україні у партнерстві із Національною академією медичних наук. Мета конкурсу – надихнути українських вчених на нові наукові досягнення та підтримати їхні напрацювання. Переможці конкурсу – автори трьох найкращих робіт – будуть нагороджені грошовими призами та отримають 150, 100 та 50 тис. грн. відповідно.

До участі в конкурсі “Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині” запрошуються вчені віком до 40 років, які мають українське громадянство та постійно проживають на території України. Конкурсні роботи будуть оцінюватися журі у складі провідних українських науковців та експертів у різних галузях медицини на чолі з президентом НАМН України Віталієм Цимбалюком.

Роботи на конкурс можна завантажити на сайті: www.sanofi.ua до 20 березня 2018 р. включно.

Віталій Цимбалюкпрезидент НАМН України, академік НАМН України: “Сьогодні українській науці, як ніколи, потрібна ґрунтовна та довгострокова підтримка держави, а також інвестиції з боку бізнесу. Зараз академія творить медичну науку у надзвичайно складних умовах. А для розвитку науки потрібно вкладати гроші в обладнання, реактиви, комунікації із науковцями-партнерами з інших країн. Тоді будуть гарні результати, лікування, прогрес досліджень і збереження якості життя більшої кількості українців. І держава, і бізнес, і третій сектор, який дедалі більше розвивається у нашій країні, повинні об'єднувати зусилля заради поліпшення здоров'я пацієнтів, а особливо, людей з важкими хронічними хворобами. І ми дуже раді, що такий проект як “Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині” стартує сьогодні в Україні. Раді бути партнером конкурсу та мотивувати нашу молодь працювати над дослідженнями”.

Гієм Граньє, Директор Санофі в Україні: “Ми в Санофі віримо, що майбутнє дає нам значну надію на розробку нових, більш ефективних рішень та інновацій у сфері охорони здоров'я, щоб покращити життя мільйонів людей. Реальні потреби пацієнтів і бажання підтримати молодих вчених надихнули Санофі розпочати конкурс “Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині”. Ми віримо, що Україна має багато талантів, які займаються медичними дослідженнями та інноваціями в охороні здоров'я та потребують заохочення і підтримки. Цей проект – наша інвестиція в майбутнє української медичної науки, і це майбутнє мотивує”.

Детально про умови конкурсу та вимоги до статей читайте на сайті: www.sanofi.ua, а також на Facebook-сторінці: www.facebook.com/nagorodasanofi.

Про Санофі

Зобов'язання Санофі – надавати підтримку людям, які мають проблеми зі здоров'ям. Ми є глобальною біофармацевтичною компанією, для якої здоров'я людей – ключовий пріоритет. Ми запобігаємо хворобам за допомогою вакцин, пропонуємо інноваційні рішення для боротьби з болем та полегшення страждань.

 

Ми завжди поруч з пацієнтами, які мають рідкісні захворювання, та з мільйонами тих, хто живе з хронічними недугами.

 

Завдяки зусиллям 100 000 співробітників у 100 країнах Санофі перетворює наукові інновації на терапевтичні рішення в усьому світі.

 

Sanofi, Empowering Life

 

                                                                                                                                                         

Контакти для отримання додаткової інформації:

Світлана Довгич

Керівник департаменту з питань корпоративних комунікацій

Санофі в Україні

Tel.: + 38 044 354 20 00

[email protected]

 

 

 

 

 

Про Захід