Резонансна автоаварія в Ужгороді: винуватиці загрожує до 8 років ув’язнення (Фото, відео)

Опубліковано:

Сьогодні, 17 червня, Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу для 21-річної жительки міста Свалява, з вини якої сталася ДТП з тяжкими наслідками на Словянській набережній в місті Ужгород. 

Слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого обласного управління поліції, підтримане в суді представником прокуратури, й обрав для винуватиці автопригоди з тяжкими наслідками міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Термін утримання під вартою – до 13 серпня ц.р.   

Як вже писав ПроЗахід, близько 19.15. год. 15 червня в Ужгороді на вул.Словянській трапилася дорожньо-транспортна пригода  за участі автомобілів марки “Porsche Cayenne” і “Fоrd Fосus”. За попередньою інформацією, 21-річна жителька міста Свалява, керуючи без відповідних документів чужим автомобілем марки “Porsche Cayenne”, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем марки “Fоrd Fосus” під керуванням 32-річного ужгородця. Внаслідок ДТП останній опинився в реанімації, за його життя борються лікарі.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. 

Слідство у справі провадить спеціалізований відділ з розслідування ДТП обласного слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, повідомляє поліція Закарпатської області.

 

Про Захід