Хмельничанин жорстоко побив і пограбував односельця

Опубліковано:

 

Події мали місце в селі Старий Кривин Славутського району сьогодні, 22 квітня, близько 2-ї години ночі. Одразу після повідомлення потерпілого на місце виїхала слідчо-оперативна група Славутського відділу поліції, і впродовж години розбійника затримали.

Правоохоронці встановили, що нападник проник у будинок потерпілого через вікно. Нанісши господарю кілька ударів болгаркою по голові, відібрав у нього 200 гривень, продукти харчування та деякі господарські речі, після чого зник з місця події.

Потерпілий одразу повідомив про подію до поліції. Слідчо-оперативна група невідкладно виїхала в село і впродовж години розшукала і затримала нападника. Ним виявився 37-річний місцевий житель. Чоловік уже 8 разів притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Цього разу зловмиснику доведеться відповідати за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Про Захід