На КПП “Ужгород” у “запасках” знайшли майже 500 пачок цигарок (Фото)

Опубліковано:

 

На митному посту “Ужгород” Закарпатської митниці ДФС припинено дві спроби  вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів. В одному випадку громадянин заїхав на митний пост на автомобілі “ВАЗ 21101”, а в другому на “VOLKSWAGEN”.

Прибувши у зону діяльності митного поста, та обравши “зелений коридор”, громадяни повідомили, що не перевозять приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобілі в бокс для поглибленого огляду.

В результаті огляду митники в запасному колесі “ВАЗ 21101” виявили 50 пачок цигарок “COMPLIMENT” та “LIFA” без акцизних марок України, а також 70 пачок “LM”, “ROTHMANS” з акцизними марками України. Відтак в результаті огляду “VOLKSWAGEN” працівники митниці виявили також в запасному колесі, під декоративною обшивкою задніх дверей та заднього крила 118 пачок “MARVEL” та 240 пачок “STRONG” з акцизними марками України.

Таким чином, громадяни скоїли дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних правили цигарки, запасні колеса та автомобіль “VOLKSWAGEN” вилучено, інформує ДФС у Закарпатській області.

 
Про Захід