Територію біля стоматполіклініки «покращили» за рахунок зелені (ФОТОФАКТ)

Опубліковано:





Перед будівлею колишньої державної стоматологічної поліклініки, що в Ужгороді на вул. Минайській, повним ходом облаштовують автопарковку.

Раніше на місці парковки росли дерева та трава. Нині місцина забетонована.

В'їзд та виїзд з парковки, де вже поставили шлагбаум, заплановано на вул. Минайську через пішохідний тротуар. Виїзд буде прямо перед світлофором, що регулює пішохідний перехід.

Найближчим часом кореспонденти Про Захід з'ясують, які саме органи Ужгородської міської ради надавали погодження на облаштування автопарковки на місці, де була зелена зона.

Приміщення стоматологічної поліклініки було зведено на початку 90-років для ужгородського заводу “Турбогаз”. Потім будівлю передали у власність громади Ужгорода, у ній працювала філія обласної стоматологічної поліклініки.

За каденції Віктора Погорєлова у 2013 році з дозволу депутатів Ужгородської міської ради стоматологів обласної поліклініки виселили з будівлі, а приміщення продали “Клініці сімейної стоматології”, яка є власністю родин екс-губернатора Закарпаття Олександра Ледиди, екс-декана стоматологічного факультету УжНУ Юрія Перести та екс-головного міліціонера Закарпаття Віктора Русина.

Детальніше, як продавали будівлю стоматполіклініки на Минайській, читайте ТУТ та ТУТ.


Про Захід