Баскетболісти “Ужгород-УжНУ” знову перемогли

Опубліковано:





 15 – 16 листопада в Ужгороді відбувся третій тур чоловічої першої ліги у групі “Захід”.
БК Ужгород УЖНУ здобув другу перемогу на старті нового сезону

Баскетболісти “Ужгород-УжНУ” вибороли золоті нагороди в групі Захід
Місцевий БК “Ужгород-УжНУ” приймав команду, з якою зустрічався у всіх своїх минулих чемпіонатах – БК “Ді-Ді-Бао” м. Кам'янець-Подільський.
Перша половина суботньої гри проходила за переваги ужгородців, у яких виділявся Антон Іванина, який раз за разом влучно бомбардував кільце суперника з ближньої, і особливо дальньої дистанції. Але невелика розслабленість наприкінці другої четверті з боку ужгородців дозволила їх суперникам не просто наздогнати господарів, а й піти на велику перерву в якості лідера, хоч і з мінімальною перевагою в одне очко. На третю чверть господарі майданчика вийшли з бажанням реабілітуватись за невдачу в кінці першої половини. І це їм повністю вдалося, вони просто знищили суперника, вигравши чверть з різницею у 25 очок. В заключній чверті ужгородці спокійно довели справу до перемоги, і навіть зуміли перейти такий бажаний в баскетболі рубіж в 100 набраних очок за гру.
БК “Ужгород-УжНУ” – БК “Ді-Ді-Бао” – 106 – 80 (25-19, 22-29, 35-10, 24-22).
БК “Ужгород-УжНУ” – Іванина А. – 45 очок, Костенко К. – 16, Яцик Д., Шкондя Ю. – по 12, Лозицький В. – 11.
З самого початку другої гри ужгородці захопили ініціативу, раз за разом проводячи стрімкі влучні атаки, не забуваючи про надійну гру в захисті. З кожною хвилиною гри господарі майданчика нарощували свою перевагу, яка після двох чвертей склала 20 очок. Втримати таку перевагу в другій половині гри для ужгородців не склало труднощів, в підсумку друга перемога в турі, і шоста перемога в шести матчах на старті нового сезону.
БК “Ужгород-УжНУ” – БК “Ді-Ді-Бао” – 99 – 78 (29-20, 29-18,19-17, 22-23).
БК “Ужгород-УжНУ” – Шкондя Ю. – 27 очок, Іванина А. – 22, Костенко К. – 19, Яцик Д. – 15.


Про Захід