Засідання Ужгородської міської ради може не відбутися

Опубліковано:





Як стало відомо Про Захід з власних джерел, у понеділок, 17 листопада, продовження сесії Ужгородської міської ради може не відбутися. Засідання депутатів мало розпочатися о 10.00.

Після звільнення Віктора Щадея з посади секретаря 7 листопада Ужгородська міська рада зайшла в робочу кризу. Так, 14 листопада депутати повинні були призначити першого заступника міського голови замість Віталія Семаля, якого обрано на посаду секретаря ради.

Але 14 листопада засідання не відбулося через відсутність кворуму. Тоді ж Віталій Семаль сказав, що засідання ради переноситься на понеділок, 17 листопада.

По обіді п'ятниці стало відомо, що Віталій Семаль написав заяву на звільнення з посади секретаря, а також на складання депутатських повноважень. Те ж саме зробили й ще кілька обранців від партії Єдиний Центр.

Поки цих заяв не затверджено на депутатській сесії, тож Віталій Семаль лишається зі своїми повноваженнями і на даний момент є чинним секретарем міської ради.

Якщо засідання депутатів Ужгородської міської ради у понеділок, 16 листопада, таки відбудеться, Про Захід традиційно покаже його у прямому ефірі.

Про Захід


Про Захід