Щодо чиновника з Коритнян, який погрожував жінці, порушене кримінальне провадження (Відео)

Опубліковано:

Сьогодні, 19-го липня, в мережі фейсбук активно поширюється відео, яке оприлюднила користувачка Антоніна Гал в групі об'єднана територіальна громада сіл Коритняни та Кінчеш. На відео, як йдеться в поясненні, перед початком сесії сільради 13.07.2017 року на жінку кидається з погрозами та лайкою працівник Коритнянської сільської ради – землевпорядник Ваш О. та намагається вибити камеру у жінки з рук.

 

Попередньо у цій же групі 8.07.2017-го року жінка оприлюднила скрін-копії переписки із Ваш О., в якій чоловік в грубій і хамській манері прямим текстом їй погрожує.  

І вже 13.07.2017 року, в день коли й стався інцидент зафіксований на відео, депутат Коритнянської сільської ради Костянтин Калабіга повідомив, що Ваш Олександр написав заяву про звільнення із займаної посади за власним бажанням із 31.07.2017-го року. Заява датується 12 липня. 

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП Закарпатської області, вчора, 18-го липня, в 20.40 потерпіла звернулася до Ужгородського районного відділення поліції з заявою про погрози. Даний випадок було внесено в журнал єдиного обліку. Наразі вже порушено кримінальне провадження ч. 1 ст. 296 ККУ, хуліганство.

 “Про Захід” 

Про Захід