Волонтери “Барбосу” провели в Ужгороді дискусію та воркшопи

Опубліковано:

Активістки, волонтерки ГО “Барбос” Наталія Данильченко та Вероніка Брудка розповіли про основні правила поведінки при контакті з тваринами, про принципи діяльності товариств захисту тварин та як можна допомогти таким організаціям. Також представили інформацію про користь стерилізації тварин, щеплення та чому важливо брати у родини тварин із притулків. Обговорили випадки, коли зграї собак кидаються на велосипедистів та людей в інвалідних візках та як можна зарадити у таких ситуаціях, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

На воркшопах усіх охочих вчили робити закладки – песиків із паперу та котиків із фетру. Особливо це сподобалося діткам, вони старанно та зацікавлено працювали і забрали закладки на згадку.

Щодня на локації “Майстерні міста” відбуваються заходи, де діти разом з батьками можуть здобути корисні навички, цікаво провести час та забрати додому зроблене власноруч.  Наступний відбудеться вже завтра, 22 червня, о 16.00  – майстер-клас малят від дитячої гончарної майстерні “Чарівний глечик”.

Прес-служба Ужгородської міськради.

Про Захід