Словаки обіцяють посприяти в створенні спортивно-реабілітаційного центру в Ужгороді

Опубліковано:

25 квітня 2017 року в Словаччині в місті Кошіце відбулась масштабна міжнародна конференція стосовно питань транскордонного співробітництва між Україною та Словаччиною. Активну участь в ній прийняли представники Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та Юрій Сидун. Відрадно, що українські учасники на цьому семінарі змогли похвалитись успіхами зі створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді. Як відомо нещодавно Ужгородська міська рада спільно з Закарпатською обласною радою та Кабінетом Міністрів України виділили на будівництво вищезгаданого центру 3,5 млн. грн.

Словацькі представники на конференції пообіцяли розглянути можливість допомоги грантовими коштами у реалізації проекту створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді.

Ініціював участь закарпатських інвалідів у цьому чудовому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.

Велика подяка за допомогу в організації поїздки закарпатських інвалідів на цей семінар директору ТОВ Автоспортсервіс “Синт” пану Сергію Трутнєву.

Олександр Лизанець

Про Захід