Закарпатським освітянам представили нового керівника

Опубліковано:





Сьогодні, 24 жовтня, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль представив колективу департаменту освіти і науки облдержадміністрації керівника цього обласного відомства Михайла Мотильчака, – повідомляє Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Як зазначив, коментуючи це призначення очільник краю Василь Губаль, йдеться про людину, яка добре знає освітянську галузь. Василь Іванович наголосив: “Михайлу Мотильчаку дісталася непроста ноша – він прийматиме багато кадрових рішень. Ми хочемо досягти, щоби освітяни виконували лише професійні задачі, і жодних політичних. Тому люди, які на свої посадах в освіті області обслуговували Партію регіонів і виконували партійні, а не фахові завдання – будуть звільнені. А таких багато. Потрібно, щоби освітяни опікувалися винятково майбутнім дітей. Політикою ж нехай займаються політики”.

Довідково: Мотильчак Михайло Андрійович народився 17 жовтня 1956 року в с.Ракошино Мукачівського району. Закінчив УжДУ за спеціальністю „Математика”, здобув кваліфікацію математика, викладача.
Він працював першим заступником, згодом – начальником управління освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації. З 2012 року по теперішній час очолював управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради.
Михайло Мотильчак є депутатом Закарпатської обласної ради.


Про Захід