Закарпатський нардеп посів друге місце в рейтингу найвідповідальніших в минулому парламенті (результати)

Опубліковано:





 Валерій Пацкан, народний депутат від партії “УДАР” у парламенті минулого скликання, посів друге місце в рейтингу проекту “Слово і діло. Народний контроль” ТОП-50 відповідальних депутатів ВРУ VII скликання.

За кілька днів до виборів “Слово і діло” підбило підсумки свого моніторингу. За його даними Валерій Пацкан виконав 73% обіцянок.

“Ще 2 жовтня 2014 року, представники системи народного контролю”Слово і Діло” презентували соціально-політичний інструмент контролю за відповідальністю вітчизняних політиків та чиновників – “Детектор політичної відповідальності”.

Відтак, активісти “Слова і Діла” звернулись до всіх без виключення нині діючих народних депутатів ВРУ VII скликання і особливо до тих, що значаться у списках кандидатів в народні депутати парламенту наступного скликання, з вимогою пройти “Детектор політичної відповідальності” і надати до 20 жовтня 2014 року документальні підтвердження фактів щодо стану виконання або невиконання наданих обіцянок протягом поточної депутатської каденції. Інформацію щодо власної діяльності надав і я також.

23 жовтня, “Слово і Діло” оприлюднило ТОП-50 НАЙВІДПОВІДАЛЬНІШИХ парламентарів ВРУ VII скликання. І мені дійсно приємно бачити у першій п'ятірці цього переліку своє прізвище”, написав політик із цього приводу на своїй сторінці у фейсбуці.

 


Про Захід