Беляков: Ратушняк знає, що є аутсайдером, тому намагається викликати до себе інтерес скандалами

Опубліковано:





 Екс-заступник міського голови Ужгорода Юрій Беляков прокоментував звинувачення кандидата в нардепи Сергія Ратушняка в тому, нібито він організовує підкуп виборців на користь Василя Ковача.

Нагадаємо, таку гучну заяву Ратушняк зробив на публічних дебатах, за присутності великої кількості людей.

“Такими діями й висловлюваннями Ратушняк фактично визнає, що є аутсайдером на цих виборчих перегонах, – заявив сайту Про Захід Юрій Беляков. – Він намагається скандальними заявами й епатажними діями здобути прихильність виборців. Але не можна завоювати довіру виборців лише такою поведінкою”.

Щодо звинувачень Ратушняка, то пан Беляков, їх заперечує і стверджує, що взагалі ніколи не мав справ із фінансами на виборчих кампаніях.

“Тому й не розумію, чому Ратушняк “вперся” саме в моє прізвище. До речі, на його заяву оперативно відреагували в міськвідділі міліції – за що їм честь. В нас була опергрупа, опитали мене та людей, які працюють по сусідству. Протягом трьох днів обіцяли надати свій висновок щодо звинувачень С. Ратушняка”, – повідомив Беляков.

Він підтверджує, що дійсно працює в штабі В. Ковача, однак займається організаційною роботою – зокрема підбором кадрів для роботи на дільницях, шукає спостерігачів.

“Взагалі, я не можу розглядати Ратушняка, як серйозного кандидата. Бачу чотирьох реальних претендентів на успіх. Ратушняк до них не входить. На жаль, він все ще має коло прихильників, які голосують за нього, радіючи епатажній поведінці, але не цікавляться, скільки Ратушняк вкрав від міста і чому він багатів виключно в періоди, коли був мером”, – підсумував Беляков.

Нагадаємо, чинного народного депутата Василя Ковача, колишнього члена Партії Регіонів, неодноразово звинувачували в підкупі виборців ще на попередніх виборах 2012-го року.

Про Захід


Про Захід