Повернулися! Ужгородських солдатів зустріли всі… Крім влади (ФОТО)

Опубліковано:





60 військовослужбовців 128-ї гірсько-піхотної бригади прибули сьогодні, 13 вересня, в Ужгород.

Хлопці нарешті повернулися із зони АТО, де пробули останні кілька місяців. Зокрема, ці солдати захищали Луганський аеропорт, де брали участь у дуже важких боях та тривалий час стояли під обстрілами важкою артилерією, та брали участь в боях під селищем Щастя Луганської області.

Нарешті вони зможуть відпочити від важких боїв. В військовій частині їх зустрічали рідні, друзі та просто небайдужі ужгородці, що прийшли, аби віддати шану бійцям.

Було багато сліз радості, щасливих обіймів, пластикових стаканчиків шампанського, вигуків “Слава Україні – героям слава!” та співання гімну України.

Втім, церемонія зустрічі вийшла короткою. Солдати відправилися відпочивати – відпочинку вони заслужили, як ніхто інший.

Не обійшлося й без неприємних казусів. Зокрема, зустрічати їх в Ужгороді планували більш урочисто – в центрі міста перед драмтеатром, однак командування з незрозумілих причин не дозволили солдатам туди приїхати і всім, хто бажав вшанувати військових, довелося перебиратися до військової частини на вул. Другетів.

Крім того, привітати героїв Закарпаття не прийшов жоден представник місцевої влади. Повернення додому героїв вони не повважали достатнім приводом перервати свій вихідний.

Але про це не говорили. Бо головне, що хлопці живі і нарешті вдома.

Про Захід


Про Захід