П'ятьох учасників конфлікту на Драгобраті триматимуть під вартою (Фото)

Опубліковано:

Ужгородський міськрайонний суд розглянув клопотання прокуратури Закарпаття та Національної поліції області стосовно обрання міри заопбіжного заходу у вигляді тримання під вартою 5-ох підозрюваних у конфлікті на Драгобраті. Суд розглядав клопотання понад 30 годин. Судове засідання закінчилося сьогодні вночі, 13 січня, о другій годині. Отже, п'ятеро чоловік підозрюються у вчиненні хуліганства — грубого порушення громадського порядку із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 КК України). Відпвідно до цієї статті винуватці можуть сісти за ґрати на строк до 7 років.

Відтак, вивчивши всі матеріали кримінального провадження, суд вирішив всім п'ятьом фігурантам інциденту обрати найжорсткішу міру запобіжного заходу, а саме тримання під вартою.

Враховуючи те, що обвинувачені проживають в інших областях країни, а також те, що їхні дії є насильницькими злочинними діями, їх утримуватимуть під ватою без застави. Тобто, на період досудового розслідування обвинуваченізнаходитимуться за ґратами до 8 березня 2016 року, – інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

 

Про Захід