12 місяців у віршах. Галина Малик видала книгу для своїх наймолодших читачів (Фото)

Опубліковано:

“Їде грудень на коні” – так називається нове видання творів провідної вітчизняної дитячої письменниці Галини Малик. Це, насилу підрахувала авторка, вже 58-ма її книга. Барвисте подарункове видання для малечі вміщує добірку цікавих, дотепних та легких для запам'ятовування віршів до кожного місяця року. Особливої уваги варте виконане львівською мисткинею Ольгою Квашею оформлення книги – надзвичайно затишне, сповнене казкових пейзажів та населене дивовижно милими звірятами. Надрукувало книгу молоде київське видавництво “Каламар”.

В рамках творчого вечора письменниця представила й інші свої книги, серед яких видане теж цьогоріч зібрання “Незвичайні пригоди Алі” (видавництво “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”, м.Київ), що вмістило всі три повісті про улюбленицю багатьох читачів. До слова, образ Алі майстерно втілила у ляльці Тетяна Улинець – головний художник Закарпатського академічного обласного театру ляльок “Бавка”. Ляля Аля постійно супроводжує Галину Малик на всіх книжкових подіях.

Крім презентації видань і цікавої розповіді про героїв, письменниця та бібліотекарі підготували для малих читачів захопливі квести. В свою чергу, діти віддячились постановкою за творами Галини Малик.

Управління культури Закарпатської ОДА

 

Про Захід