Земельна комісія Ужгорода не захотіла розглядати свої питання на людях

Опубліковано:





Комісія з питань регулювання земельних відносин Ужгородської міської ради не розглядатиме підготовлені на сесію проекти земельних рішень. Про це на засіданні комісії повідомив її секретар Василь Гомонай.
За його словами, комісія ці питання розгляне пізніше, про що буде повідомлено додатково. Водночас присутні чотири із семи членів почали розглядати інші проекти рішень, зокрема – про статут громади Ужгорода, громадську експертизу, придбання містом дитсадку на вул. Шевченка тощо.
Засідання земельною комісії було анонсоване на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Відповідно, до депутатської кімнати прийшли представники громадської ради та окремі жителі Ужгорода із своїми питаннями. Перед засіданням член комісії Олексій Кіндрат намагався пояснити членам громадської ради, що у кімнаті мало місця для депутатів та працівників міськради, тому членам ради, що не є у земельній комісії, бажано вийти. Ніхто з активістів не покинув кімнату.
Перед початком засідання у депутатську комісію зайшов голова комісії Василь Кручаниця. Однак на самому засіданні він був відсутній. Секретар комісії сказав, що це – через поважні причини.

Про Захід


Про Захід