Доморощений фашизм: Ратушняк про партію Євангеліє, аріїв, «білу Європу» та чорну навалу

Опубліковано:

В четвер, 24-го вересня, один з кандидатів на голову Ужгородської міської ради − екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк на своїй сторінці в мережі фейсбук розповів про своє бачення розвитку Європи і місце України в цьому процесі.

Судячи із повідомлення Сергія Ратушняка та термінів, які він використовує, екс-мер сповідує відверто фашистські ідеї і тішиться з того, що начебто має однодумців на Заході.

Далі текст подається мовою оригіналу: “Буде партія-Евангеліє і порятунок для Європи − “Біла Європа”. Ми її створимо, і у всіх країнах Європи. І об'єднаємо Європу навколо нас − українців. В трьох державах на Заході дуже потужні пласти нашої ідеї. Ми спілкуємось.

Тоді весь білий світ скаже: “Слава Україні!” Нам слава − аріям світу. А не швондєрам і татарину, що хотять всю нашу кров і плоть конвертувати в свої юдейські рахунки в банках.

Слава Тобі, брате. Скажи: “Слава Черноволу, Слава Лук'янеко і Стусу, слава Корчинському і хлопцям з “Братства”… Слава нам, і білорусам братам нашим білим і слов'янським. Ти бачиш як Прибалтика, Польща, Словакія і Чехія, Словакія і Угорщина (Мадярщина), Румуни і Болгари стали проти старої і ожирівшої Європи без приросту населення. Вони проти чорної навали, вони хотять залишитись гарними білими і освіченими… Але хто вони без свого центру і Материнського підвалля − України… Ніхто. Центром їхнього майбутнього − є ми − Європа − ми − Україна. Без уродів, катів і грабіжників на крові, − що є сьогодні “влада” в Україні.”

За нас. За центр білого світу! За Україну! Без тварин, що життя наше і ресурси перетворили в свої мільярди і наші смерть і голод. За нас, брате. За нас”. 

“Про Захід”

 

Про Захід