В Ужгороді в магазині «Корзо» вибили двері, аби виконати рішення суду

Опубліковано:

Сьогодні, 24-го липня, в Ужгороді відбулася чергова спроба власників потрапити в магазин “Корзо” згідно рішення суду. Як писав “Про Захід”, минулого тижня, 16-го липня, в центрі міста співвласниці разом працівниками ДВС у черговий раз намагалися потрапити до приміщення, під час цього хтось навіть зняв двері з магазину. Нагадуємо, що 9-ро жінок − Товариство магазин “Корзо”, які є співвласницями магазину вже кілька років відстоюють свої права в судах. Жінки пояснюють, що свого часу без їх згоди за підробленими документами магазин продали іншим особам. Незважаючи на те, що жінки виграли справи в судах, потрапити до свого приміщення тривалий час вони так і не могли. 

Виявилася марною і спроба зайти в приміщення 16-го липня. http://prozahid.com/content-15056.html До справи залучили навіть нового очільника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, який випадково опинився у епіцентрі подій та пообіцяв розібратися в ситуації.

Після інциденту на магазині з'явилися нові двері, до того ж, зсередини встановили ще й металічні жалюзі.

Сьогодні ж, історія досягнула свого апогею: о 12.00 біля магазину з'явилася велика кількість міліції, представники ДВС, співвласниці магазину, адвокат протилежної сторони, активісти, орендарі торгівельних площ та журналісти. Виконавець зачитав виконавче провадження, однак адвокатка, яка представляє інтереси власників, що програли справу в суді, та нинішніх орендарів переконувала працівника ДВС, що рішення не може бути виконане через низку причин. Виконавець натомість пояснював, що припис чіткий та обов'язковий до виконання. Така дискусія тривала близько двох годин. Далі співвласниці ТОВ “Магазин “Корзо” самотужки відкрили перші двері та виламали металічні жалюзі. В той час правоохоронці не допускали інших осіб до процесу та забезпечували охорону громадського порядку.

На те, як літні жіночки виносять двері, збігся дивитися цілий натовп цікавих ужгородців. Потому при свідках має відбутися опис товару, який наразі знаходиться в магазині.

 

“Про Захід”

 

Про Захід