Ужгородські депутати розглянуть власні земельні питання

Опубліковано:

На засіданні депутатів Ужгородської міськради 9 липня заплановано розглянути земельні питання, які можуть стосуватися самих обранців. 

Так, у пункті 1.46 проекту рішення Про надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок” йдеться про дозвіл проводити оцінку землі площею 0,0050 га під власною спорудою та для її обслуговування по вул. Підгірній, 28 для громадянина Румянцева Тараса Анатолійовича. Як відомо, Румянцев Тарас Анатолійович є депутатом міськради, який пройшов туди як мажоритарник від “Батьківщини”, згодом перейшов до фракції Партії регіонів. 

У пункті 1.29  проекту рішення “Про поновлення договорів оренди земельних ділянок” йдеться про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0680 га для будівництва бізнес-центру по проспекту  Свободи, поз. 1 строком на 3 роки для фізичної особи-підприємця Ковача Олександра Михайловича. Як відомо, Ковач Олександр Михайлович є депутатом міськради, який пройшов туди як мажоритарник від Партії регіонів. Деякий час працював на посаді заступника міського голови. 

У пункті 10 проекту рішення “Про зміни та скасування рішень міської рад” йдеться про уточнення  площі ділянки на Закарпатській, 22 для підприємця Влади Андріїв – дружини теперішнього секретаря ради Богдана Андріїва. Мова йде про ділянку під колишнім дитячим садком. Богдан Андріїв пройшов до ради як мажоритарник від Партії регіонів. У період каденції 2006-2010 років також був депутатом ради – за списком партії “Наша Україна”. 

Як повідомляв “Про Захід”, на засіданні 9 липня також вкотре пропонується продати ділянку під МАФом, що належить до сфери інтересів депутата міськради Анатолія Ковальського. Він пройшов до ради як мажоритарник від “Народної партії”, згодом став членом фракції Партії регіонів. Є директором комунального підприємства ЖРЕР №5. 

Як відомо, минулого разу на засіданні 19 червня жодне земельне рішення не набрало достатньої кількості голосів.

“Про Захід”

Про Захід