Керівництво Ужгорода примусили написати заяви про розгляд власної відставки

Опубліковано:





Сьогодні зранку в Ужгородську міськраду заявилися кілька десятків людей, вимагаючи від в.о. міського голови Ужгорода Віктора Щадея та керуючого справами міськвиконкому Олександра Волосянського написати заяви про відставку.
Причиною всьому – звільнення керівництва ЖРЕРів №№ 1, 5, 8 та парку “Боздоський”. Нагадаємо, в середу їхня робота була визнана незадовільною. Були знайдені чисельні порушення в їхній роботі.
Через це вчора, 31 серпня, керівники ЖРЕРів спровокували ромських працівників на пікет, обманувши їх, що нове керівництво структур їх звільнить.
Сьогодні ж відправили до Щадея та Волосянського спортсменів, щоб під загрозою фізичної розправи змусити їх подати у відставку.
“Місто фактично опинилося в заручниках трьох десятків людей, які вважають, що можуть все вирішувати по-своєму, – коментує Олександр Волосянський. – Зайшли “тітушки”, люди предтаників попередньої влади. Вони вимагали від нас писати заяви, при цьому погрожували фізичною розправою, нецензурно лаялися. Стільки образ на свою адресу я не чув за все життя. Міліція була присутня, однак поводилася чомусь цілком нейтрально та не вмішувалася”.
Врешті решт, В. Щадей та О. Волосянський здалися й написали заяви до депутатського корпусу про розгляд їхніх відставок. Тепер їхню долю, очевидно вирішуватиме сесія міськради.


Про Захід