Земельні питання родин секретаря та голови Ужгородської міськради розглянуть депутати

Опубліковано:

0,1070 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови по вул. Закарпатській, 22 отримає приватний підприємець Влада Андріїв. Про це йдеться у пункті 10 проекту рішення, який ужгородські депутати розглянуть цієї п'ятниці, 19 червня. 

Дозвіл на розробку проекту землеустрою Влада Андріїв отримала ще восени – про це йдеться у пункті 1.9 земельного рішення від 7 листопада 2014 року. 

Це те скандальне рішення, яке підписав секретар міськради Віталій Семаль. Згідно з цим документом, як відомо, в Ужгороді депутати дозволили також розробляти документи землеустрою для безкоштовного отримання ділянок під гаражі на пл. Петефі та у сквері на вул. Легоцького, 17.

Згідно з новим документом, площа ділянки Влади Андріїв на вул. Закарпатській, 22 збільшується із 0,1000 га до 0, 1070 га.

Як відомо, секретарем Ужгородської міської ради є Богдан Андріїв, а ім'я Влади Андріїв у відкритих джерелах зустрічається у контексті бізнесу родини Андріївих, зокрема – у володінні акцій ПАТ “АТП-12107” та фірми, що займається сонячною енергетикою. 

Інше земельне питання депутати розглянуть у проекті рішення щодо припинення договорів оренди землі. 

Зокрема, у пункті 1.5 йдеться про припинення оренди “Гр. Погореловій Любові Антонівні на земельну ділянку площею 0,0088 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Д.В. Чепура, 10 та на земельну ділянку площею 0,0300 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Д.В. Чепура, 10“. Це ім'я повністю співзвучне з іменем дружини міського голови Віктора Погорелова.

“Про Захід”

Про Захід