У Мукачеві показали виставу «Захар Беркут»

Опубліковано:

На Малій сцені Мукачівського драматичного театру відбувся показ театрального проєкту за мотивами повісті Івана Франка «Захар Беркут»

Театральний проєкт «Захар Беркут» вдалося втілити на Малій сцені Мукачівського драматичного театру. Вистава відбулася за участі акторів-аматорів Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу та підтримки Мукачівського драматичного театру.

Тож, зала по-справжньому наповнилась духом патріотичності, духом незламності, нескореності та духом справжнього театрального дійства. Неймовірні костюми історичної епохи, надзвичайно реалістична гра юних акторів, актуальність теми боротьби та нескореності українського народу торкнулися кожного серця, викликавши глибокі почуття єдності та надії.
З вітальним словом до присутніх звернувся директор Мукачівського драматичного театру – Юрій Глеба, та наголосив присутнім про важливість таких вистав, що передають через покоління дух нашого національного багатства. Побажав юним студентам-аматорам – стати акторами «Великої сцени!».

До щирих слів побажань долучилась режисерка та акторка Мукачівського драматичного театру – Яна Дешко, яка високо оцінила театральну гру юних талантів! Модераторка заходу: Ольга Коваленко.

Мукачівський відділ культури і молодіжної політики

Про Захід