В Ужгороді відбулася «Хода чемпіонів» і відзначили спортсменів (Фото)

Опубліковано:

Понад 430 спортсменів – «Хода чемпіонів» удруге пройшла в Ужгороді. Захід вперше провели минулого року у межах відзначення Дня міста.

Центром міста пройшлися юні ужгородці, які займаються різними видами спорту: кіокушин БуДо карате, баскетболом, комбат самозахист ІСО, водним поло, фехтуванням, кікбоксингом ВАКО, дзюдо, плаванням, більярдом, шидокан карате, гандболом, велоспортом, художньою гімнастикою, флаг-футболом, грепплінгом, змішаними єдиноборствами, боксом, та вихованці ДЮСШ №1, інформує Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради , яке організувало ходу.

Юні ужгородці, серед яких – переможці та призери обласних і всеукраїнських змагань, чемпіонатів Європи та інших міжнародних змагань, а також їхні тренери зібралися на площі Поштовій, де їх привітали начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук та керуючий справами виконкому міської ради Василь Пинзеник.

Учасники ходи отримали символічні подарунки, після чого на набережній Незалежності відбулося вручення грамот та подяк міської ради.

Відзнаки вручили з нагоди Дня фізичної культури і спорту та 1131-ї річниці Ужгороді. Дати святкували минулого тижня, однак урочистості довелося перенести через несприятливу погоду.

Також відбулися показові виступи юних спортсменів Свої вміння та майстерність демонстрували ужгородці, які займаються карате, дзюдо, самбо, кікбоксингом, фехтуванням, поул спортом і повітряною акробатикою та іншими видами спорту.

Святкового настрою усім присутнім на дійстві додав виступ учасників студії сучасного танцю «Бліц».

Пресслужба Ужгородської міськради

Про Захід