У Берегові затримали чотирьох учасників конфлікту

Опубліковано:

Співробітники Берегівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у одному з місцевих поселень райцентру. Затримано чотирьох підозрюваних

у берегові за підозрою у хуліганстві затримано чотирьох учасників конфлікту

Вчора, 18 вересня, до поліції надійшло повідомлення про конфлікт у одному з поселень міста Берегово. За викликом одразу виїхали співробітники районного відділу поліції, а також інспектори поліції охорони. На місці правоохоронці негайно припинили правопорушення та встановили попередні його причини.

З’ясовано, що місцеві жителі, віком 21, 24, 27 та 29 років, через неприязні стосунки з 49-річним знайомим прийшли до його магазину та почали провокувати чоловіка на конфлікт.

Зловмисники нецензурно висловлювалися на адресу власника закладу, кидали у бік магазину та автомобілю камінням і скляними пляшками. Крім цього, фігуранти заподіяли тілесні ушкодження 24-річному відвідувачу магазину, який намагався їх вгамувати.

Внаслідок таких протиправних дій потерпілому було завдано матеріальні збитки, розмір яких наразі встановлюється.

Усіх чотирьох зловмисників поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм інкримінують ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень.

За скоєне затриманим загрожує до 7 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Про Захід