На КПП «Ужгород – Вишнє Нємецьке» почали будувати новий пасажирський термінал

Опубліковано:

Розпочалось будівництво та модернізація пасажирського терміналу «Ужгород – Вишнє Нємецьке», що на кордоні зі Словаччиною. Планується створити по 1 смузі для автобусів та 4 смуги для легкових авто на в’їзд та виїзд з України.


За інформацією Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, на КПП вже встановлені модульні будівлі для працівників митної та прикордонної служб, а також оновлено санітарні приміщення і дорожнє покриття. Світлини проєкту реконструкції опублікувало Міністерство на своїй сторінці у Facebook.

«Для покращення руху на пункті пропуску буде створено по 1 смузі для пасажирських автобусів та 4 смуги для легкових автомобілів на в’їзд та виїзд з України. Також, планується облаштування пішохідного коридору, навісів для огляду легкового транспорту на в’їзді та виїзді з України, боксу для поглибленого огляду автомобілів та пасажирських автобусів з однією оглядовою ямою, громадського санвузла та автоматичного шлагбаума», –  повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

Реконструкції також зазнають службові будівлі митної та прикордонної служб.

Наразі завершується підготовка потрібної документації, а сам процес будівництва нових смуг планують запустити вже навесні 2025 року.

Про Захід