Закарпатським та львівським прикордонникам вручили відзнаки за захист України

Опубліковано:

Прикордонникам Чопського і Мукачівського загонів, які наразі обороняють нашу країну на Вовчанському напрямку, вручено відомчі відзнаки за особисту мужність і самовідданість, виявлені під час виконання бойових завдань. Нагороджував воїнів особисто Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Сергій Дейнеко під час робочого візиту на Харківщину.

Зокрема, військовослужбовця відділу прикордонної служби «Чоп» (тип «С») Чопського прикордонного загону на псевдо «Пірат» нагороджено за особливі заслуги відзнакою «Вогнепальна зброя». Ще четверо прикордонників цього ж підрозділу – «Кратос», «Джестер», «Січень», «Сват» – отримали нагрудні знаки «За мужність в охороні державного кордону». Військовослужбовець на псевдо «Рибак» нагороджений нагрудним знаком «Відмінний прикордонник».

Очільник Держприкордонслужби відзначив також чотирьох військовослужбовців відділу прикордонної служби «Мукачево» (тип «С») Мукачівського загону. Військовослужбовці на псевдо «Ангел», «Баггі», «Сільвер» та «Логіст» отримали нагрудні знаки «За мужність в охороні державного кордону».

Під час робочої поїздки генерал-лейтенант Сергій Дейнеко відвідав позиції, які прикордонники у складі Сил оборони України утримують на Харківщині та особисто вручив відзнаки охоронцям кордону.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, 16 прикордонників 7 прикордонного Карпатського загону отримали нагрудні знаки «За мужність в охороні державного кордону» та «Відмінний прикордонник».

Голова Держприкордонслужби подякував воїнам-прикордонникам за професійні дії під час відсічі та стримування російської збройної агресії, побажав найшвидшої Перемоги.

Нагадаємо, прикордонна комендатура швидкого реагування Шквал 7 прикордонного Карпатського загону – це своєрідний прикордонний спецназ, бійці якого постійно вдосконалюють свою бойову підготовку та завжди готові до виконання найскладніших завдань. У складі комендатури є підрозділи артилерії, протиповітряної оборони, мінометні та протитанкові підрозділи, які можуть знищувати повітряні сили противника, артилерію, броньовану техніку та надавати підтримку іншим підрозділам.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Про Захід