Прокуратура взялася за охоронця Мукачівського МВ УДСО через якого втік злочинець

Опубліковано:
Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом службової недбалості охоронця Мукачівського МВ УДСО (ч. 1 ст. 367 КК України). Про це виданню “Про Захід” повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області
 
 
Як повідомив старший слідчий слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Ласло Товт,досудовим розслідуванням встановлено, що охоронець, особисто прийняв рішення випустити пацієнтів палати з посиленим наглядом на прогулянку до спеціально ізольованого прогулянкового двору, не перевіривши при цьому чи зачинені виходи з  цього дворика.
 
Відтак злочинець, який за рішенням суду проходив примусове лікування у Берегівській психіатричній лікарні,  втік у невідомому напрямку.
 
 
 
Довідка:
 
Наразі підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
 
 

 

Про Захід