Ціни на тир в Києві: які середні розцінки у сучасних стрілецьких клубах

Опубліковано:

Такий вид активного дозвілля, як спортивна стрільба в тирі, поступово набирає популярності. Це не тільки хороша практика для представників силових структур і професійних спортсменів, а й чудовий спосіб для звичайних людей навчитися чогось нового або нестандартно провести час із друзями. 

Як правило, ціна на тир у Києві залежить не тільки від характеру послуги, а й від деяких нюансів. Наприклад, це наявність у клієнта власної зброї або кількість людей, які хочуть позайматися.

Чому варто хоча б раз відвідати стрілецький клуб?

Такі заклади завжди пропонують набагато більше, ніж просто прийти та постріляти. Це, зокрема, знайомство з основами техніки безпеки та особливостями використання різних типів зброї. Відвідування тиру дасть змогу не тільки опанувати нову навичку, а й здобути нові знання, адже щоб прицільно стріляти – мало просто натискати на спусковий гачок. Крім того, курси зі стрільби будуть однаково корисними й для хлопців, і для дівчат.

Подарунковий сертифікат у тир

Отримання сертифіката на стрільбу в тирі – це чудовий варіант для розваги з сім’єю чи друзями, або навіть для корпоративного відпочинку. Спосіб отримати незабутні враження. 

За допомогою нього можна отримати й веселий захід у хорошій компанії, і порцію адреналіну на індивідуальному занятті. Має сенс поглянути на спортивну стрільбу як на відкриття нового горизонту, який значно розширить кругозір. Яскраві та приємні спогади – це завжди приємний подарунок на будь-яке свято.

Курси зі стрільби

Освоєння мистецтва стрільби вимагає не тільки сил, але також підвищеної концентрації та інших корисних навичок. Крім отримання позитивних емоцій, такі заняття також позитивно впливають на фізичну і розумову координацію. Тому крім поодиноких або групових разових занять можна записатися на курси.

Наприклад, це може бути курс зі стрільби з пістолета або з гвинтівки. Зазвичай курс складається приблизно з 5 занять, кожне по годині. Залежно від характеру курсу та інших нюансів, ціна на тир в Києві може варіюватися, в середньому, від 10 до 16 тис. грн.

Вартість послуг у тирі

Стрілецький клуб пропонує різні послуги. Наприклад, це:

  • вибір стрілецької зброї в оренду;
  • супровід професійного інструктора;
  • оренда стрільбища;
  • оформлення абонемента в тир.

Крім того, якщо клієнт уже прийшов зі своєю вогнепальною зброєю, деякі тири пропонують такі послуги, як регулярне технічне обслуговування та індивідуальний тюнінг. Останнє – це можливість поліпшення зброї за допомогою встановлення спеціальних прицілів, модифікації руків’я та інших “фішок”, покликаних зробити стрільбу точнішою і комфортнішою. Ціни на такі послуги залежать від характеру і моделі обраних поліпшень.

Оренда стрільбища – одна з найпопулярніших послуг. Її замовляють як для індивідуальних, так і для групових відвідувань, дозвілля чи професійного тренування. Вартість у такому разі коливається залежно від габаритів самого стрільбища та кількості людей. Так, для компанії з 2-5 осіб відвідування обійдеться, в середньому, від 1,5 тис. до 2,5 тис. грн. При цьому варто враховувати, що така ціна на тир включає послуги інструктора. Заняття без інструктора також можливі, та коштуватимуть в кілька разів дешевше – приблизно 500-1000 грн. Що стосується послуги оренди зброї – вона коштує близько 200 грн. 

Як замовити послуги?

Щоб записатися на курс, замовити оренду стрільбища або інші послуги, є кілька способів. Можна зателефонувати за номером, представленим на сайті, і забронювати день і час заздалегідь. Оператор зможе відповісти на всі запитання, зорієнтувати щодо ціни на тир в Києві та підібрати відповідного наставника. Також можна залишити на сайті заявку або ж написати в соцмережах. Стрілецькі клуби, які дорожать своєю репутацією і піклуються про клієнтів, нададуть якісний сервіс за доступні гроші.

Про Захід