В Ужгороді ліквідували ще сміттєзвалище

Опубліковано:

Наразі комунальники вивозять сміття з несанкціонованого звалища на вулиці Одеській, неподалік дитячого садку. Як повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей, сьогодні також ліквідували сміттєзвалища на Станційній та Челюскінців, поблизу Закарпатського художнього інституту. Про це виданню “Про Захід” повідомила прес-служба Ужгородської міської ради

У районі Одеської – три сміттєзвалища, які міські комунальники повністю ліквідують до понеділка. Місцеві мешканці неодноразово скаржилися на тутешній “краєвид”, який, за їх словами, спричинили несвідомі сусіди, які сміття викидають не в розміщені тут контейнери, а біля них.

“Майже всі несанкціоновані сміттєзвалища, а саме 30, в Ужгороді вже ліквідовано, – розповів в.о.міського голови Віктор Щадей. – Проте маємо інформацію, що з десяток сміттєзвалищ деякі недобросовісні мешканці знову “відновили”, продовжуючи зносити відходи поза контейнери. Відтак комунальні служби з наступного тижня знову вивозитимуть сміття з цих територій. А жителі будинків, зі свого боку, проводитимуть відповідну роз'яснювальну роботу з тими сусідами, які засмічують територію. Можливо, це спонукає їх не лінуватися і викидати сміття у контейнери й не “вирощувати” старі-нові сміттєзвалища”.


Про Захід