У Хмельницькому п’яний водій намагався «купити» поліцейських

Опубліковано:

Поліцейські зупинили авто за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити тест за допомогою приладу «Драгер», натомість погодився пройти перевірку в медичному закладі.

На шляху до медичної установи, водій запропонував працівникам поліції гроші, аби не проходити перевірку. Правоохоронці , попередили його про кримінальну відповідальність за пропозицію надання неправомірної вигоди. Але чоловік не заспокоївся.

Після того, як огляд у лікарні підтвердив, що водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння, показавши результат 2,53 проміле, що в 13 разів перевищує допустиму норму, він знову запропонував працівникам поліції хабаря, збільшивши суму. Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульні склали на водія протокол за вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння), а слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Розслідування триває.

Поліція Хмельницької області

Про Захід