На Буковині сталося 6 ДТП

Опубліковано:


Попередньо, п’ять із цих аварій – з травмованими. До лікарів по допомогу звернулися шестеро учасників автопригод. У більшості з них лікарі діагностували незначні тілесні ушкодження. Поліцейські закликають учасників дорожнього руху бути відповідальними, зважати на погодні умови та ситуацію на дорозі.

Зокрема, дорожньо-транспортна пригода сталася пізно ввечері 13 листопада в селі Комарівці Чернівецького району. За попередньою інформацією, 32-річний водій автомобіля «Škoda Octavia» не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і допустив зіткнення із зустрічною автівкою «Chevrolet Aveo».

Внаслідок ДТП 18-річний кермувальник «Chevrolet» отримав травму ноги – медики доставили його до лікарні для надання допомоги.

Ще одну автопригоду з потерпілим поліцейські зареєстрували вранці 14 листопада в селі Молниця.

Там 20-річний житель міста Герца не впорався з керуванням автомобілем «Mercedes-Benz», виїхав за межі дороги та зіткнувся з бетонною перешкодою. Під час ДТП водій отримав тілесні ушкодження.

Потерпілого з переломом стегна лікарі госпіталізували до медичного закладу.

Цього ж дня ввечері дорожньо-транспортна пригода з травмованим сталася і на автодорозі М-19 у селі Витилівка. Не впоравшись із керуванням, 26-річний водій легковика «ВАЗ» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із іномаркою «Chevrolet», за кермом якої перебував 29-річний житель міста Кіцмань. У цій автопригоді численні травми отримав водій «ВАЗу».

За фактами вказаних автопригод співробітники відповідних територіальних підрозділів поліції розпочали кримінальні провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Про Захід