Мукачівський прикордонний загон має нового керівника (Фото)

Опубліковано:

Анатолій Полосков, голова Закарпатської ОДА, привітав новопризначеного керівника Мукачівського прикордонного загону. Про це повідомляє пресцентр ОДА.

Сьогодні Анатолій Полосков познайомився з новопризначеним начальником Мукачівського прикордонного загону полковником Андрієм Кулєшом, якого представив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

Андрій Кулєш раніше обіймав одну з керівних посад в Донецькому прикордонному загоні, а потім працював першим заступником начальника 9 прикордонного загону ім. Січових Стрільців (м.Житомир) та начальником штабу. 

«Охорона державного кордону – надважливе завдання. Відповідальність на нового начальника покладається дуже велика, очікування від його діяльності – серйозні, викликів – багато. Тому обговорили актуальні важливі питання, яких є чимало», – зазначив Анатолій Полосков.

За словами голови облдержадміністрації, самотужки впоратися з поставленими завданнями неможливо, тому на зустрічі йшлося про співпрацю з очільником Управління СБУ в Закарпатській області Іваном Рудницьким, керівником Закарпатської обласної прокуратури Дмитром Казаком, начальником Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярославом Колесником.

«Бажаю Андрієві Кулєшу виправдати довіру, яку на нього покладає керівництво держави і голова ДПСУ Сергій Дейнеко», – підкреслив керівник області.

Про Захід