Топ 10 подарунків, які точно сподобаються вашій матусі

Опубліковано:

Зробити мамі дійсно хороший і цікавий подарунок – завдання не таке вже й легке, але насправді здійсненне. Адже для того, щоб ваші пошуки подарунка були не такими довгими і більш успішними ми зібрали топ 10 презентів, серед яких ви точно знайдете ідеальний варіант для вашої мами.

Гриль

Один із самих практичних презентів, яким ваша мама точно буде користуватися з величезним задоволенням. Адже на грилі не просто багато продуктів та страв виходять набагато смачніше, але й через те, що готуються вони без масла, вони ще й значно корисніші.

Манікюрний набір

Якщо мама любить робити манікюр самостійно, то це ідеальний подарунок для неї! Складатися такий набір може з різних лаків, основи, закріплювача, манікюрних ножиць і інших девайсів, а також зі спеціальної led лампи.

Сертифікат

Відмінне рішення для мам, які люблять весело і незвично проводити своє дозвілля! Такий сертифікат можна придбати https://www.bodo.ua/podarki/mame/, і за допомогою такої карти ваша мама може відвідати лавандове spa, контактний зоопарк, тайський массаж, йогу в повітрі, стоунтерапію, дегустацію вин, шоколадний майстер клас і багато іншого.

Подушка під шию

Дуже корисний подарунок, в тому числі і для здоров’я вашої матусі. Цим презентом ваша мама зможе скористатися не тільки вдома, але і під час тривалих поїздок на машині, різних подорожей, відпочинку на дачі і навіть на роботі.

Набір солодощів

Складатися він може з чого завгодно, наприклад з різних сортів меду, джемів, арахісових і інших солодких паст, алкогольних цукерок, східних солодощів, марципану, сухофруктів, авторських цукерок і тому подібного.

Гаманець або картхолдер

Якщо ви хочете зробити практичний презент, то радимо вам зупинити свій вибір на цьому варіанті. Головне, щоб виріб було виконано з якісних і натуральних матеріалів, тоді він буде служити вашій мамі дуже довго.

Магнітна дошка на холодильник

На такій дошці ваша мама зможе писати список справ на поточний день, вказувати продукти, які необхідно купити і залишати для вашого батька і отримувати у відповідь теплі побажання і послання.

Свічки

Досить таки милий і затишний подарунок, який оцінять багато представниць жіночої статі. Причому, ви можете дарувати свічки з її улюбленими запахами і красивими свічниками, повірте, вона буде рада подібному презенту.

Робот пилосос

Відмінний помічник для будинку, який значно спрощує процес прибирання! Тому, якщо ви хочете дарувати мамі щось дійсно потрібне, що зробить її побут трохи простішим, то цей варіант для вас просто ідеальний.

Чемодан

Ваша мама любить подорожувати або тільки мріє відправитися на який-небудь курорт, або в європейське чи східне місто? Тоді новенький чемодан – це відмінне рішення для подарунка вашій мамі. Радимо вам розглядати не тільки великі валізи, але і більш компактні, для ручної поклажі, вони часто навіть більш необхідні і ними частіше буде користуватися ваша мама.

Вибирайте будь-який презент з цього топа і радуйте маму в її день народження!

Про Захід