Путівник по національно-патріотичному вихованню для дошкільнят побачив світ в Ужгороді

Опубліковано:

У Фонді Андрія Півня (https://www.facebook.com/piven.foundation/) допомогли вийти у світ книзі Ольги та Івана Тимофеєвих “Скарби рідного краю”, над якою автори працювали багато років.
У ній зібрані зразки творчого підходу до виховання найменших українців, закарпатців. А також досвід й результат роботи 160-ти педагогів дитячих садків з усіх куточків нашого регіону.

Засновник Фонду, підприємець та меценат Півень Андрій (https://www.facebook.com/Piven.Andrij/) каже, допомогти книзі, яка скерована на національно-патріотичне виховання дітей вийти у світ – це велика честь.

“Впевнений, що «Скарби рідного краю» стануть знахідкою для дорослих, батьків, педагогів. Бо вони опікуються майбутнім не тільки власним, а й нашого спільного дому, нашого краю. А сьогоднішні діти – це завтрашні винахідники, творці і хранителі скарбів нашої землі” – Андрій Півень, меценат.

Збірка – це ціла скарбничка досвіду, вмінь, надбань педагогів дошкільних навчальних закладів з усього Закарпаття.

“Сподіваємось, що робимо перший, впевнений і значимий крок у популяризацію професійних надбань педагогів закладів дошкільної освіти Закарпаття. А їх педагогічний досвід та активна життєва позиція патріота рідного краю, стане джерелом натхнення для спраглих справжніх духовних цінностей і допоможе у формуванні гармонійно розвиненої особистості”- Ольга Тимофеєва, авторка.

Про Захід