Дебати між кандидатами в депутати на Закарпатті: є перший охочий

Опубліковано:





Дебати кандидатів у депутати на позачергових виборах до парламенту на Закарпатті будуть складатися з трьох блоків: дискусія з модератором, питання від експертів та запитання від користувачів мережі Інтернет. Передбачена також можливість перехресних запитань від самих кандидатів. Про це сьогодні, 16 вересня, повідомила представник руху “Чесно” Юлія Дуб.

Втім, як відзначили організатори проекту, у перебігу дебатів можливі зміни. Адже ще є час для пропозицій від всіх охочих долучитися до проведення полеміки.
Наразі вже провели жеребкування територіальних виборчих округів, яке журналісти провели одразу ж на прес-конференції, на якій анонсували дебати. Порядок участі округів у дебатах: ОВК №72, ОВК № 70, ОВК №71, ОВК №69, ОВК №68, ОВК № 73.

Запрошення до участі в дебатах кандидати отримуватимуть персонально і публічно.
Один з кандидатів у депутати на позачергові вибори до Верховної Ради − Роберт Горват, який відвідав презентацію проекту, повідомив, що охоче візьме участь у дебатах.
Роберт Горват представляє блок Президента на майбутніх парламентських виборах в окрузі №68 − Ужгород та Ужгородський район.

Про Захід


Про Захід