У Берегові розпочали аварійні відімкнення світла

Опубліковано:

Про це на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» написав Золтан Баб‘як:


«З 25 жовтня на Закарпатті й нашій громаді зокрема розпочали довготривалі аварійні відключення світла. Про таку загрозу Закарпатська ОВА та інші офіційні держані інформаційні джерела попереджали неодноразово. Вказівка про знеструмлення населених пунктів та відновлення електропостачання виконується згідно з командою диспетчера НЕК «Укренерго».
У ПАТ «Закарпаттяобленерго» наразі про час відключення та перелік громад, де відключатимуть електроенергію, не повідомляють. Відтак, слід очікувати, що відключення будуть хаотичними. Тому прошу керівництво «Закарпаттяобленерго» та очільника Мукачівської філії «Закарпаттяобленерго» (до якої входить і Берегівська ТГ) Олега Кучмія зокрема якнайшвидше створити офіційне джерело, де абоненти доступно могли би в реальному часі дізнатися про початок та кінець знеструмлення населених пунктів, або певних зон (веб-сторінка, телеграм-канал, або ж налагодити роботу існуючого кол-центру) й відповідно налаштувати свій побут. Ми розуміємо потребу в економії електроенергії, однак жителі мають бути готовими до знеструмлення осель чи робочих місць.
У цей складних для всіх час просимо всіх споживачів, як населення, так і бізнес, мінімізувати використання енергоємних приладів, особливо в години пікових навантажень на енергосистему (06.00-09.00, 17.00-23.00).
На жаль, це ще один наслідок повномасштабної війни, що торкнувся нашої територіальної громади. Маємо налаштуватися на витривалість у цьому складному режимі та разом нести такий тягар.

Про Захід