Мукачівські полісмени запрошували молодь працювати у поліції

Опубліковано:

 

До Свалявської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості завітали співробітники Мукачівського відділу поліції. Правоохоронці зустрілися з безробітними місцевими громадянами та розповіли їм про роботу в органах поліції та про порядок набору на службу.

8 жовтня в Свалявській районній філії Закарпатського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч правоохоронців з молодими людьми.

Завідувач сектору кадрового забезпечення поліції Мукачева Олег Данько та старший інспектор цього ж сектору Мар'яна Захарова поспілкувалися з керівником центру зайнятості та мешканцями Свалявщини, які у пошуках роботи.

Поліцейські розповіли присутнім про переваги служби в Нацполіції, вакантні посади, умови набору, матеріальне забезпечення, тощо. Ті які не мали вищої освіти, були проінформовані про умови вступу та навчання на стаціонарному та заочному відділеннях вищих навчальних закладів МВС. Також правоохоронці наголосили, що зараз триває набір на службу в поліцію на посади дільничних офіцерів поліції. Набір на посади дільничних поліції у ОТГ продовжено до 12 жовтня.

На завершення зустрічі поліцейські закликали присутніх до лав поліцейських. Співпраця в цьому напрямку продовжуватиметься і надалі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

 

Про Захід