Вчора митний пост «Ужгород» відвідала віце-прем’єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе (Фото)

Опубліковано:

Прес-служба ДФС у Закарпатській області повідомляє про вчорашній візит на митний пост “Ужгород” віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе. Чиновниця відвідала митний пост в рамках регіональної презентації інформаційної кампанії “Євроінтеграція: сила можливостей”.

Про роботу вантажного та пасажирського напрямків митного посту поінформували віце-прем'єр-міністра Станіслав Балуєв – керівник Закарпатської митниці ДФС та Сергій Дуран – начальник управління матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури.

Іванна Климпуш-Цинцадзе також поспілкувалась із одним із водіїв вантажівок, розпитала скільки часу він проводить на кордоні, наскільки його влаштовує сервіс та скільки часу триває митне і прикордонне оформлення. Представники Закарпатської митниці ДФС розповіли, що вже розроблено ескізний проект Автомобільної сервісної зони, який планується реалізовувати за грантові кошти на митних постах “Ужгород” та “Дяково”, що дозволить впорядкувати рух транспортних засобів, надасть якісні санітарно-гігієнічні, готельні послуги, послуги громадського харчування для водіїв транспортних засобів та подорожуючих через пункти пропуску. Також у планах – впровадити електронну чергу, що дасть можливість планувати перетин митного кордону у найбільш зручний час для громадян, перевізників чи суб'єктів ЗЕД.   

Серед іншого віце-прем'єр-міністра звернула увагу на пасажирську ділянку митного посту “Ужгород”, яка перебуває у стані незавершеного будівництва. За словами керівника Закарпатської митниці ДФС, реконструкція пункту пропуску розпочнеться одразу, як буде фінансування, документація для цього вже готова.

Про Захід