У центрі Берегові на переході горіла автівка (Фото, відео)

Опубліковано:

О 08:18 до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу в автомобілі Вольксваген Гольф, 1995 року випуску. Транспортний засіб загорівся під час руху на пл. Ф.Ракоці в м. Берегово.

На місце події виїхали бійці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.  О 08:28 пожежу локалізували, а за 6 хвилин ліквідували повністю, врятувавши  іномарку від знищення вогнем. Усього на пожежі працювало 3 чоловіка особового складу та один пожежний автомомбіль. Вогнем  знищений моторний відсік та пошкоджене лакофарбове покриття передньої частини транспортного засобу. Але, за наявності в автомобілі вогнегасника, збитки від пожежі могли б бути ще меншими. А так, фактично, розгубленій власниці автівки довелося лише в розпачі спостерігати, як горить її авто в очікуванні прибуття рятувального підрозділу.

Потерпілих на події не було. Обставини справи та остаточна причина виникнення пожежі з'ясовуються.

Відео пожежі оприлюднили місцеві рятувальники. На ньому добре видно, як повз палаючої автівки їдуть авто, проходять перехожі і ніхто не збирається допомогти водію. Жінці з дитиною у салоні машини… Допомогли пожежники, які вчасно приїхали.

– Людська байдужість – це страшна хвороба. – коментує подію УДСНС України у Закарпатській області. –  І це відео з пожежі автомобіля у місті Берегово показує нам, що люди перестали звертати увагу на чужий біль і чужі проблеми. Краще зробити селфі чи пороздивлятись на біду, ніж допомогти…. Сумно. Не будьте байдужими і тоді життя обов'язково обернеться до вас світлим боком!

Подію у соцмережах активно коментують берегівчани і висловлююють "респект" водіям, які проїхали повз цієї автівки.

Подробиці у відео:

 

Про Захід